Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > You, Me and Dupree – Doar tu si eu. Al treilea e in plus (2006) Online Subtitrat

You, Me and Dupree – Doar tu si eu. Al treilea e in plus (2006) Online Subtitrat Film Online

Comedie,Romantic,
You, Me and Dupree – Doar tu si eu. Al treilea e in plus (2006) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
You, Me and Dupree – Doar tu si eu. Al treilea e in plus (2006) Online Subtitrat
Genul:
Comedie,Romantic,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

Mai multe dintre cele mai mari talente de comedie din lumea filmului de astăzi s-au adunat pentru a spune povestea unui tânăr simpatic, bine intenționat, dar reținut, care-și scoate din minți prietenii în noua comedie Doar tu și eu. Al treilea e în plus!.
Owen Wilson aduce acum în atenția publicului ultimul său personaj – un celibatar cu suflet liber și un oaspete permanent – Randolph Dupree. Kate Hudson o interpretează pe Molly Peterson, o profesoară înțelegătoare, mireasa celui mai vechi prieten al lui Dupree, Carl (Matt Dilon). Alăturându-se acestui trio, dublu-câștigător al premiului Oscar, Michael Douglas joacă rolul tatălui lui Molly, dl. Thomson, în timp ce Seth Rogen îl interpretează pe Carl și pe bunul amic al lui Dupree, Neil.
În Doar tu și eu. Al treilea e în plus, Carl și Molly întâmpină un singur obstacol nefericit în noua lor lume a căsătoriei construită atât de perfect: Dupree. Un leneș cu suflet de poet, Dupree nu pare să primească o pauză de la The Man. Atunci când își ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, șeful lui Dupree îi lasă de înțeles acestuia că-și va pierde locul de muncă. Acum, fără un loc de muncă, fără mașină și evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson pentru câteva zile; bine, poate pentru o lună sau mai mult…