Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > X. – X – Scos din sistem (2018) Online Subtitrat

  X. – X – Scos din sistem (2018) Online Subtitrat Film Online

  Crimă,Thriller,
  X. – X – Scos din sistem (2018) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  X. – X – Scos din sistem (2018) Online Subtitrat
  Genul:
  Crimă,Thriller,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Cine ar crede într-o polițistă care suferă de atacuri de panică atât de grave încât îi este frică să se apropie de orice scenă a crimei? Cine ar crede o mamă singură care nu este capabilă să-și plătească ipoteca și nici să-și controleze fiica adolescentă rebelă? Într-adevăr, nimeni nu crede că această femeie a descoperit un caz de crimă în serie…
  Drame personale și un mister ce învăluie un caz de crimă se desfășoară astăzi în Budapesta, unde demonstrațiile unei noi generații furioase fac parte din viața preelectorală a unui oraș; unde trecutul istoric și recent îi bântuie pe oamenii săi, ducând la crime ascunse și îngrozitoare. Este un oraș în care nimic nu pare cinstit și adevărat, cu excepția unei polițiste instabile din punct de vedere emoțional și a fiicei sale care vrea să știe cine este cu adevărat tatăl ei.
  Filmul a câștigat Premiul Volkswagen la cel de-al 32-lea Festival Internațional de Film Braunschweig din Germania. A avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Varșovia 2018 iar în SUA s-a lansat la Chicago IFF 2018.