Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > What Doesn't Kill You – Crimele din Boston (2008) Online Subtitrat

  What Doesn't Kill You – Crimele din Boston (2008) Online Subtitrat Film Online

  Crimă,Dramă,
  What Doesn't Kill You – Crimele din Boston (2008) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  What Doesn't Kill You – Crimele din Boston (2008) Online Subtitrat
  Genul:
  Crimă,Dramă,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Fiecare dintre noi are puterea de a alege. Fiecare alegere are consecintele ei.
  Brian și Paulie sunt doi tineri infractori ce acționează pe străzile din sudul sălbatic al Bostonului. Venind din familii separate, dar la fel de dezbinate și disfuncționale, cei doi băieți leagă o prietenie atât de profundă încât îi transformă în frați. Fac tot ce este necesar ca să supraviețuiască, trăind după regulile ilegale și imorale ale cartierului în care locuiesc.
  Brian și Paulie cresc, iar micile lor infracțiuni se transformă în acte antisociale din ce în ce mai grave. Cei doi ajung pe mâinile lui Pat Kelly, șeful crimei organizate din zonă, care se ocupă de toate afacerile ilegale din regiunea de sud. Ei devin și ținta detectivului Moran, unul dintre cei mai buni polițiști din Boston, care hotărăște să rămână cu ochii pe ei. Brian este cel care se pierde total în lumea drogurilor și infracțiunilor și nici chiar dragostea soției sale Stacy și a copiilor lui nu îl pot salva.
  În timp, ei ajung la închisoare. Chiar dacă nu pentru totdeauna, cei doi sunt închiși destul timp pentru a se gândi foarte bine la stilul de viață ales. După eliberare, cei doi gândesc complet diferit: Paulie are de gând să scape de viața de infractor printr-un ultim jaf în timpul zilei – unul îndrăzneț și, posibil, violent, în timp ce Brian a folosit acest timp pentru a se împăca cu familia lui. Când Paulie îi cere ajutorul, Brian este nevoit să facă cea mai importantă și dureroasă alegere a vieții lui: să își ajute prietenul său să își salveze familia. Nu le poate face pe amândouă!