Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.






  Filmesubtitrateonline.net > Untamed Heart – Inimă neîmblânzită (1993) Online Subtitrat

  Untamed Heart – Inimă neîmblânzită (1993) Online Subtitrat Film Online

  Comedie,Dramă,Romantic,
  Untamed Heart – Inimă neîmblânzită (1993) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Untamed Heart – Inimă neîmblânzită (1993) Online Subtitrat
  Genul:
  Comedie, Dramă,Romantic,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Caroline (Marisa Tomei) si-a facut deja un obicei din a fi parasita de toti iubitii ei, orice lucru pe care il incepe pare sa fie sortit esecului, iar cea mai mare sansa la acest destin tragic se pare ca o au povestile ei de dragoste. E chelnarita la un restaurant, are o prietena (Rosie Perez) care e colega cu ea si locuieste cu parintii si cu fratele ei. Destul de anost, nu?
  Adam e “om bun la toate” in acelasi restaurant. Considerat retardat de catre majoritatea colegilor de serviciu datorita timiditatii si tacerii sale, el a ales sa traiasca izolat de ceilalti. A crescut intr-un orfelinat si a suferit o cumplita operatie de transplant de inima. A supravietuit operatiei si lumii si in el bate acum inima unui babuin.
  Intr-o seara, in timp ce se indrepta spre casa, Caroline este atacata de un grup de barbati. Adam apare salvator din intuneric si asa incepe aceasta idila care evolueaza lent, proportional cu adaptarea lui la acesta noua lume care isi deschide portile.
  Putem privi intregul film ca pe un basm. Avem nevoie doar sa credem ca Tomei e o printesa ratacita, parcul prin care se intoarce zilnic acasa e padurea intunecata, raufacatorii sunt lupii infometati sau orice alta forma metaforica a raului, iar Adam este printul fermecat, calare pe un cal alb, gata sa sara in ajutorul unei domnite aflate la mare ananghie.
  Si iubirea lor e tot de poveste, incarcata de emotii puternice si sfasietor de trista.
  Acest film a castigat in 1993 doua premii MTV foarte speciale: pentru cel mai bun sarut (atribuit in egala masura celor doi protagonisti) si pentru cel mai dorit barbat (de aceasta data castigatorul a fost unul singur).