Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Two Weeks Notice – Dragoste cu preaviz (2002) Online Subtitrat

  Two Weeks Notice – Dragoste cu preaviz (2002) Online Subtitrat Film Online

  Comedie,Romantic,
  Two Weeks Notice – Dragoste cu preaviz (2002) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Two Weeks Notice – Dragoste cu preaviz (2002) Online Subtitrat
  Genul:
  Comedie,Romantic,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Milionarul George Wade (HUGH GRANT) are nevoie de un nou Sef al Oficiului Juridic. Charismatica “fatã publicã ”a Wade Corporation, una dintre cele mai dezvoltate firme din New York, George are prostul obicei de a angaja atractive femei avocat, cu trecuturi dubioase si a se culca cu ele, pânã când acestea fac greseli atât de mari încât sunt date afarã de fratele sãu Howard (DAVID HAIG), creierul afacerii.
  Când Howard îi cere sã angajeze un avocat de la Ivy League, sau sã îsi vândã actiunile, George dã situatiei o întorsãturã neasteptatã, când o discutie pasionatã cu avocatul pe probleme de mediu, Lucy Kelson (SANDRA BULLOCK) se transformã într-un interviu de angajare.
  Un strãlucit avocat de la Harvard, cu o minte strategicã si constiintã socialã, Lucy nu are de gând sã lucreze pentru Wade Corporation – de fapt ea încearcã sã-l opreascã pe George si compania sa sã demoleze centrul cartierului ei, pentru a construi alte clãdiri. Când George îi promite lui Lucy cã va încerca sã protejeze centrul cartierului, ea acceptã slujba.