Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Torn Curtain – Cortina sfâșiată (1966) Online Subtitrat

  Torn Curtain – Cortina sfâșiată (1966) Online Subtitrat Film Online

  Thriller,
  Torn Curtain – Cortina sfâșiată (1966) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Torn Curtain – Cortina sfâșiată (1966) Online Subtitrat
  Genul:
  Thriller,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Se spune ca el a inventat totul in domeniul suspansului. Adesea, cele mai tensionate si mai stranii scene de film sunt denumite dupa numele sau, hitchcockiane. “Cortina sfasiata” este unul din filmele care incununeaza cariera remarcabila de regizor al lui Alfred Hichcock, fiind facut in plina maturitate artistica, aproape la apusul carierei sale, la numai 3 ani de marele succes pe care l-a avut cu Pasarile.
  Paul Newman este, cu tot geniul sau, profesorul si omul de stiinta Michael Armstrong care ajunge sa patrunda prin cele mai inalte si mai ascunse locuri. El pretinde a fi altcineva si ajunge in estul Germaniei unde descopera detalii foarte interesante pentru studiile sale despre proiectilele nucleare sovietice.
  Alaturi de el, pas cu pas, este Sarah Sherman, secretara si logodnica lui care-i umple de farmec si de… pericol aventura. Dupa ce reusesc sa afle toate secretele de care aveau nevoie, cei doi trebuie sa parcurga un drum cu obstacole la fiecare pas si mai ales… trebuie sa poata sa evadeze din Germania dupa toate ilegalitatile pe care le-au aflat…