Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri (2018) Online Subtitrat

The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri (2018) Online Subtitrat Film Online

Aventură,Familie,Fantezie,
The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri (2018) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri (2018) Online Subtitrat
Genul:
Aventură, Familie,Fantezie,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, plecată dintre cei vii.
Un fir de aur, ce îi e pus în față la petrecerea de Crăciun a nașului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorită-care dispare apoi cu exasperantă promptitudine, într-o ciudată și misterioasă lume paralelă.
Acolo, Clara întâlnește un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight), o ceată de șoricei și, deasemeni, pe regenții care conduc trei Tărâmuri: Ținutul Fulgilor de Zăpada, Ținutul Florilor și Ținutul Dulciurilor.
Clara și Phillip trebuie însă să răzbească mai departe, în sumbrul tărâm condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a recupera cheia și a reinstaura armonia în lume.