Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Shrek (2001) Online Subtitrat

  Shrek (2001) Online Subtitrat Film Online

  Animaţie,Aventură,Comedie,
  Shrek (2001) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Shrek (2001) Online Subtitrat
  Genul:
  Animaţie, Aventură,Comedie,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  2001
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  A fost odata candva un capcaun pe nume Shrek (Mike Myers) care traia intr-o mlastina indepartata si a carui liniste pretioasa a fost din senin tulburata de invazia unor personaje din povesti – niste soricei orbi in mancarea lui, un lup mare si rau in patul lui, cei trei purcelusi … si inca o multime de alte personaje surghiunite din regatul lor de catre Lordul Farquaad cel rau (John Lithgow).
  Determinat sa le salveze casa si pentru a-si recapata linistea din propriul camin, Shrek cade la intelegere cu Farquaad si pleaca sa o recupereze pe frumoasa printesa Fiona (Cameron Diaz) pentru a deveni mireasa Lordului. Tovarasul sau de calatorie este glumetul Donkey (Eddie Murphy) care ar face orice pentru Shrek … mai putin sa taca din gura. Salvarea printesei din mainile unui dragon (de fapt dragonita) care sufla flacari se dovedeste a fi usoara dar problemelor lor i-au amploare atunci cand secretul intunecat al printesei iese la iveala.
  Filmul are la origine o carte ilustrata pentru copii, cu acelasi nume, autorul ei fiind William Steig.
  Din multe puncte de vedere, ,,Shrek” este povestea ta clasica din copilarie. Ea are un erou, o printesa frumoasa si un personaj negativ ticalos. Dar, totusi, aici eroul este un capcaun urat si tafnos, printesa nu este ceea ce pare a fi iar personajul negativ are cateva deficiente serioase.