Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > River Queen – Regina râului (2005) Online Subtitrat

  River Queen – Regina râului (2005) Online Subtitrat Film Online

  Acțiune,Aventură,Dramă,
  River Queen – Regina râului (2005) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  River Queen – Regina râului (2005) Online Subtitrat
  Genul:
  Acțiune, Aventură,Dramă,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Noua Zeelandă, 1868. Sarah O’Brien (Samantha Morton) a crescut printre soldații din garnizoana de frontieră de la Te Awa Nui – Marele Râu. Prea tânără, după ce rămâne însărcinată cu un băiat Maori, ea dă naștere unui copil. După șapte ani, fiul ei, Boy, este răpit de bunicul lui Maori. Abandonată de tatăl ei care era soldat (Stephen Rea), Sarah își dedică viața unei singure cauze – să-și găsească fiul. Singurul ei prieten, Doyle (Kiefer Sutherland), este un soldat falit, lipsit de orice mijloace de a o ajuta.
  Atrasă în satul șefului rebelilor, Te Kai Po, de șansa de a-și găsi copilul, Sarah se îndrăgostește de unchiul lui Boy, Wiremu (Cliff Curtis) și treptat este captivată de modul de viață din sat.
  Apelând la cunoștințele medicale dobândite de la tatăl ei, Sarah îl vindecă pe Te Kai Po (Temuera Morrison) și începe să se apropie de fiul ei (Rawiri Pene). Dar fericirea ei în sat se spulberă atunci când își dă seama că l-a vindecat pe șeful rebelilor pentru ca acesta să le declare război colonialiștilor – cei care sunt prietenii ei, singura ei familie. Disperarea ei devine și mai profundă atunci când realizează că Boy intenționează să se afirme în război și de aceea refuză să plece înapoi cu ea. Pe măsură ce conflictul escaladează, Sarah se găsește tot mai prinsă în mijlocul evenimentelor, sfâșiată între dragostea pentru Boy și Wiremu și atașamentul pe care îl simte față de lumea europeană.
  Atunci când vine momentul, Sarah trebuie să facă o alegere: se va întoarce la stilul ei european de viață sau își va urma fiul și va rămâne în lumea Maori?