Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > My Bloody Valentine – Infern de Ziua Îndrăgostiților (2009) Online Subtitrat

My Bloody Valentine – Infern de Ziua Îndrăgostiților (2009) Online Subtitrat Film Online

Horror,Mister,Thriller,
My Bloody Valentine – Infern de Ziua Îndrăgostiților (2009) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
My Bloody Valentine – Infern de Ziua Îndrăgostiților (2009) Online Subtitrat
Genul:
Horror, Mister,Thriller,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

Ai întâlnire cu un criminal.
Sunt mai multe moduri prin care poți sa-ți pierzi capul…
Un coșmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orășel în care se petrece una dintre cele mai terifiante povești ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiților prinde viață în cea mai înfricoșătoare experiență 3D a anului.
În urmă cu 10 ani, o tragedie avea să schimbe orășelul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles – “Smallville”, “Supernatural”), un miner neexperimentat, a cauzat un accident în mină, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supraviețuitor, Harry Warden, deși în comă profundă, și-a căutat răzbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiților, s-a trezit și a masacrat 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.
Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraș de Ziua Îndrăgostiților, însă marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă și cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (Jaime King – “The Spirit”, “Sin City”), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith – “Final Destination”, “Dawson’s Creek”), șeriful orașului. Dar chiar în seara aceea, după ani de liniște, ceva din trecutul întunecat al orașului Harmony se trezește. Cu o mască de gaze pe față și înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănțuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah și Axel realizează că acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune…
Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind “cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, My Bloody Valentine 3D/Infern de Ziua Îndrăgostiților folosește tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coșmar de un realism de-a dreptul terifiant.