Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Little Miss Sunshine – Fiecare se crede normal (2006) Online Subtitrat

  Little Miss Sunshine – Fiecare se crede normal (2006) Online Subtitrat Film Online

  Comedie,Dramă,
  Little Miss Sunshine – Fiecare se crede normal (2006) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Little Miss Sunshine – Fiecare se crede normal (2006) Online Subtitrat
  Genul:
  Comedie,Dramă,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Olive, in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California. Tatal, Richard, incearca disperat sa-si vanda programul “Calea spre succes in 9 pasi”. Mama, Sheryl (Toni Collette), incearca sa puna sub tacere problemele fratelui ei, specialist suicidar in opera lui Proust, de-abia iesit din spital dupa ce a fost concediat de amantul sau.
  In stilul melodramelor de familie, filmul regizat de Jonathan Dayton si Valerie Faris aduce un aer proaspat formulei consacrate, adunand la un loc rude de sange pe o perioada suficienta pentru acumularea stresului, adaugand ghinioane si urmarind cum renaste afectiunea. In aceasta morisca sigur ca dezastrele se aduna, punand mereu la incercare unitatea familiei, insa natura doar un pic exagerata a inventiei scenaristului Michael Arndt transforma absurditatea acestei familii in oameni in carne si oase cu toate ca, initial, ar putea parea personaje de desene animate.
  0 familie numeroasa formata din sase membri, ce include specialistul numarul unu al tarii in Proust, in convalescenta dupa o tentativa ratata de suicid, aflat la limita de jos din punct de vedere profesional si personal (Steve Carell); un bunic dependent de heroina, slobod la gura si afectuos (Alan Arkin); un adolescent deprimat care alege voluntar mutenia ca tehnica de purificare in evolutia lui spre maturitate (Paul Dana) o fetita care porneste la drum pentru a participa la un concurs de frumusete (calatoria fiind centrul fimului) desi este opusul oricarui standard pe care ni l-am putea inchipui de frumusete si talent (Abigail Breslin); un ratat uimitor de optimist, care tine prelegeri despre motivatie, aflat la marginea falimentului (Greg Kinnear); si o mama cu slujba, care nu are nici cea mai vaga idee cum sa-i vindece pe toti acesti oameni raniti si confuzi din jurul ei (Toni Collette).