Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > L'instinct de mort – Instinct criminal (2008) Online Subtitrat

L'instinct de mort – Instinct criminal (2008) Online Subtitrat Film Online

Acțiune,Biografie,Crimă,
L'instinct de mort – Instinct criminal (2008) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
L'instinct de mort – Instinct criminal (2008) Online Subtitrat
Genul:
Acțiune, Biografie,Crimă,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

Filmul redă povestea celui mai cunoscut infractor francez. Din Parisul anilor ’60 – la începutul anilor ’70, în Canada, cariera de criminal ieșit din comun a unui vagabond din Clichy – Jacques Mesrine. Fost militar, traumatizat de războiul franco-algerian, se întoarce la Paris. Fiu al unui trădător din cel de-Al Doilea Război Mondial, Jacques Mesrine nu își găsește locul în familie și decide să plece. El este introdus de un vechi prieten lui Guido, unul din gangsterii locali.
Aflat într-o nouă lume, Mesrine se lasă sedus de adrenalină. Furturi, pariuri și femei. Motivat de cauza prostituatei lui favorite, bărbatul își dezlănțuie ura față de arabi în cel mai rece și terifiant mod posibil, asigurându-i lui Ahmed, un proxenet arab, cea mai cruntă moarte imaginabilă.
Noua lui soție, cea care i-a dăruit un copil, încearcă să îl țină pe Mesrine departe de viața criminală, dar acest lucru nu îi reușește. De aici, filmul capătă viteză și devine o cascadă de spargeri, urmăriri, condamnări și evadări, toate spectaculoase și, mai presus de orice, reale.