Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > Harry Potter and the Sorcerer's Stone – Harry Potter și Piatra Filozofală (2001) Online Subtitrat

Harry Potter and the Sorcerer's Stone – Harry Potter și Piatra Filozofală (2001) Online Subtitrat Film Online

Aventură,Familie,Fantezie,
Harry Potter and the Sorcerer's Stone – Harry Potter și Piatra Filozofală (2001) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
Harry Potter and the Sorcerer's Stone – Harry Potter și Piatra Filozofală (2001) Online Subtitrat
Genul:
Aventură, Familie,Fantezie,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

Filmul este bazat pe primul roman din seria cunoscută de cărți despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut și în România, la Editura Egmont Romania.
În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puțin felul distracției și cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinților săi și l-au obligat să doarmă în debaraua de sub scări.
Însă în acest an, aniversarea zilei de naștere a lui Harry va fi diferită. O scrisoare misterioasă, scrisă cu o cerneală verde neobișnuită, adresată lui Harry, sosește pe neașteptate însoțită de o bufniță. Harry este surprins și încântat de mesajul curios, însă unchiul său Vernon, îngrozit, distruge scrisoarea înainte ca Harry să o poată citi.
A doua zi, o altă scrisoare și bufniță sosesc, numai pentru a fi aruncate de familia Dursley. Zi de zi, scrisori și bufnițe continuă să sosească la ușa lui Harry până când familia Dursley, de teamă că nu vor mai putea tăinui conținutul corespondenței neobișnuite, ei se mută cu Harry într-o cabană îndepărtată unde au certitudinea că nu mai pot fi găsiți.