Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Harry Potter and the Chamber of Secrets- Harry Potter și Camera Secretelor (2002) Online Subtitrat

  Harry Potter and the Chamber of Secrets- Harry Potter și Camera Secretelor (2002) Online Subtitrat Film Online

  Aventură,Familie,Fantezie,
  Harry Potter and the Chamber of Secrets- Harry Potter și Camera Secretelor (2002) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Harry Potter and the Chamber of Secrets- Harry Potter și Camera Secretelor (2002) Online Subtitrat
  Genul:
  Aventură, Familie,Fantezie,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  2002
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Filmul este bazat pe al doilea roman din seria cunoscută de cărți despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut și în România, la Editura Egmont Romania.
  Harry Potter nu a avut o vară prea bună. Nu numai că a trebuit să stea cu tiranica sa mătușă Petunia, cu unchiul său Vernon Dursley și cu spaima lor privind calitățile sale magice, dar se pare că cei mai buni prieteni ai săi, Ron Weasley și Hermione Granger l-au uitat de vreme ce nu i-au trimis niciun singur răspuns la scrisorile sale.
  Apoi, brusc și misterios, spiridușul casei Dobby apare în dormitorul lui Harry și-l avertizează de un mare pericol dacă el se va duce la Hogwarts – Școala de Vrăjitorie și Magie.
  Dobby este atât de zelos să-l prevină pe Harry să nu se întoarcă la Hogwarts, încât a oprit toată corespondența primită de la Ron și Hermione. În ciuda eforturilor disperate ale spiridușului, Harry este salvat din sinistra casă a Dursley-lor de către Ron și frații săi, cu ajutorul unei mașini zburătoare și dus în primitoarea casă a familiei Weasley.
  Dar când Harry și Ron sunt împiedicați, în mod ciudat, să intre pe peronul 9 și ¾ pentru a se îmbarca în expresul de Hogwarts ce urma să-i ducă înapoi la școală, băieții iau măsuri de urgență pentru a nu întârzia și a nu trezi mânia profesorului Snape, care cere exmatricularea lor după ce ei distrug mașina zburătoare Ford Anglia intrând cu ea în fermecătoarea salcie bătăușă de la Hogwarts.