Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Get Him to the Greek – Adu-l urgent pe scenă! (2010) Online Subtitrat

  Get Him to the Greek – Adu-l urgent pe scenă! (2010) Online Subtitrat Film Online

  Comedie,Muzical,
  Get Him to the Greek – Adu-l urgent pe scenă! (2010) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Get Him to the Greek – Adu-l urgent pe scenă! (2010) Online Subtitrat
  Genul:
  Comedie,Muzical,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Adu-l urgent pe scenă! este rezultatul reîntâlnirii dintre Jonah Hill și Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei Înșelat de Sarah Marshall. Povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca să aducă un rocker recalcitrant pe scenă, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producătorului Judd Apatow (Virgin la 40 de ani, Un pic însărcinată, Tipi Simpatici).
  Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambițios și care ia lucrurile în serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sală de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare. Șeful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) îl avertizează: “Artistul e cel mai îngrozitor individ de pe planetă. Dacă îl scapi din ochi, ai pățit-o.”
  Rockerul britanic Aldous Snow (Russel Brand) este un muzician genial, dar o despărțire urâtă și o carieră care se duce pe apa sâmbetei l-au transformat într-un dezastru ambulant. Scârbit de lingușitorii care îl înconjoară și speriat că a ajuns în faza de unde cariera lui nu poate merge decât în jos, Snow a luat-o pe o pantă autodestructivă. Când află că iubirea vieții lui, popstarul-manechin Jackie Q (Rosie Byrne) se află la Los Angeles, Aldous își pune în cap să o recâștige…și apoi să pună lumea la picioarele lui.