Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Easy A – Păcătoasa (2010) Online Subtitrat

  Easy A – Păcătoasa (2010) Online Subtitrat Film Online

  Comedie,Dramă,Romantic,
  Easy A – Păcătoasa (2010) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Easy A – Păcătoasa (2010) Online Subtitrat
  Genul:
  Comedie, Dramă,Romantic,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  8211
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  Olive Penderghast (EMMA STONE) era o liceană americană tipică, până la un moment dat când s-a hotărât să devină A-tipică.
  Ce trebuie să facă o fată obișnuită, când cea mai bună prietenă a ei, Rhiannon (ALY MICHALKA), care e extrem de curioasă, vrea să afle toate veștile și detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce să-i spună pentru că totul a fost plictisitor și n-ar avea cu ce să se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdată o anonimă și o mediocră, să trântească o minciună nevinovată, care să-i aducă în schimb magia râvnită de orice adolescent: popularitatea?
  Unele vești însă nu pot rămâne secrete, mai ales dacă Marianne (AMANDA BYNES), un fel de „radio-șanț” al școlii Ojai High School, trage cu urechea la ceea ce spune Olive. În curând, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se întind în toată școala.
  În câteva minute, elevii se aruncă pe Twitter, și pe Facebook ca să comenteze așa zisele indiscreții ale lui Olive. Deși nu este genul de notorietate pe care și l-ar fi dorit, Olive decide să nu nege zvonurile, pentru că acum a ajuns în sfârșit în centrul atenției. Ba chiar le îmbrățișează, începând să joace rolul pe care și l-a asumat, prin adoptarea unui look sexy și a unei atitudini ofensive. În definitiv, ea știe care e adevărul, iar părinții ei, (STANLEY TUCCI, PATRICIA CLARKSON), care n-o judecă niciodată, au încredere în ea. Așa încât nu i se pare că ar face vreun rău cuiva, nu-i așa?
  Profesorul ei de engleză, Mr. Griffith (THOMAS HADEN CHURCH) simte nevoia să-și exprime preocuparea, în timp ce soția lui, consilieră școlară (LISA KUDROW), se oferă să-i dea sfaturi și s-o protejeze. Dar Olive se simte bine în lumina reflectoarelor, găsind chiar o utilitate pentru noua ei reputație, aceea de a-i ajuta pe colegii ei cu probleme, dintre care face parte și Brandon (DAN BYRD), care se simte nedreptățit de colegii lui.