Parteneri

    Vizionare Online

    Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


    Filmesubtitrateonline.net > Charlotte's Web – Rețeaua Miraculoasă (2006) Online Subtitrat

    Charlotte's Web – Rețeaua Miraculoasă (2006) Online Subtitrat Film Online

    Comedie,Familie,Fantezie,
    Charlotte's Web – Rețeaua Miraculoasă (2006) Online Subtitrat Online Subtitrat
    Titlu:
    Charlotte's Web – Rețeaua Miraculoasă (2006) Online Subtitrat
    Genul:
    Comedie, Familie,Fantezie,
    Rating:
    8/10
    An apariție film:
    8211
    Limba:
    StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

    Advertisment

    In Charlotte’s Web – Reteaua miraculoasa, un porcusor descopera ca in lume cea mai importanta este prietenia. Cand tanara Fern (Dakota Fanning) il salveaza pe porcusorul Wilbur, cand acesta e cat pe ce sa fie sacrificat, acesta devine noul locuitor al fermei. Wilbur este plin de viata si copilaros, ceea ce face ca celelalte animale sa-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un paianjen ce traieste agatat de tavan, el reprezinta sansa de a-si putea face un prieten. Prietenia lor în plina dezvotare se arata a fi una trainica, atunci cand celelalte animale dezvaluie faptul ca zilele porcusorului sunt numarate. Pare ca doar un miracol ar putea salva viata lui Wilbur, dar Charlotte depune orice efort, ajutadu-l pe Wilbur sa faca mai multe miscari neobisnuite pentru un porcusor cu ajutorul panzei ei, pentru a-l convinge pe fermier ca Wilbur nu este un porc oarecare si ca merita sa fie salvat.
    Filmul este o adaptare a cartii de succes pentru copii “Miracolul prieteniei”, scrisa de E.B. White, una dintre cele mai îndragite povesti ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie si sacrificiu.
    Dakota Fanning interpreteaza in acest film personajul Fern Arable, prima care il intalneste pe umilul si minunatul porcusor plin de viata. Julia Roberts este vocea paianjenului Charlotte, care devine cee mai buna prietena a lui Wilbur si salvatoarea acestuia. Vocile personajelor din “Charlotte’s Web” sunt imprumutate de catre mai multi actori, astfel: Steve Buscemi este vocea diabolicului sobolan al fermei, Templeton; Oprah Winfrey este Gussy, gasca fermei; Cedric the Entertainer este Golly, gansacul lui Gussy; John Cleese este Samuel, o oaie autoritara; Robert Redford este Ike, un cal alergic la paianjeni; Kathy Bates si Reba McEntire sunt doua vaci sarcastice, Bitsy si Betsy; iar Thomas Haden Church si Andre Benjamin sunt doua ciori mai proaste, Brooks si Elwyn.