Parteneri

Vizionare Online

Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


Filmesubtitrateonline.net > Buffalo Soldiers – Bisnitari in uniforma (2001) Online Subtitrat

Buffalo Soldiers – Bisnitari in uniforma (2001) Online Subtitrat Film Online

Comedie,Crimă,Dramă,
Buffalo Soldiers – Bisnitari in uniforma (2001) Online Subtitrat Online Subtitrat
Titlu:
Buffalo Soldiers – Bisnitari in uniforma (2001) Online Subtitrat
Genul:
Comedie, Crimă,Dramă,
Rating:
8/10
An apariție film:
8211
Limba:
StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

Advertisment

“In timp de pace, omul rãzboinic se atacã pe sine.” – Friedrich Nietsche
1989. Zidul Berlinului va cãdea în curând, iar lumea va deveni un loc mai sigur, în care va putea fi instauratã noua ordine mondialã.
Dar în afara orasului Stuttgart, în Germania de Vest, la baza militarã Theodore Roosevelt, specialistul Ray Elwood (Joaquin Phoenix), din Batalionul 31 de Aprovizionare, îsi dã seama cã Rãzboiul Rece începe sã frigã. Elwood este un ticãlos încântãtor, un recrut care a reusit sã transforme calvarul militãriei într-o înfloritoare retea de afaceri ilegale, mai mult din plictisealã decât din ambitie. Oficial, în timpul zilei este secretarul batalionului, si ascultã ordinele prostãnacului, dar generosului comandant Wallace Berman (Ed Harris). Pe de altã parte, Elwood nu se dã în lãturi de la nimic, de la furtul de la localnici pânã la procurarea de heroinã pentru nemilosul sef al Politiei Militare, sergentul Saad.
Atunci când soseste noul sergent (Scott Glenn), care îsi mãrturiseste intentia de a eradica coruptia din întreaga bazã, Elwood nu se gândeste cã ar putea avea vreo problemã cu noul venit, mai ales dupã ce pune ochii pe fata sefului, noncomformista Robyn (Anna Paquin). Dar urmeazã armele furate, în valoare de 5 milioane de dolari, cu care se trezeste pe cap, nevasta geloasã a lui Berman, un turc nebun care face trafic de droguri si, implicit, dorintele neîmplinite, trãdarea si crima.
Bazat pe celebrul roman al lui Robert O’Connor, „Buffalo Soldiers” este cel de-al doilea film al regizorului australian Gregor Jordan, care a câstigat numeroase premii ale Academiei Australiene de film în 1999, cu „Two Hands”.