Parteneri

  Vizionare Online

  Filmele Hd pot fi vizionate cu subtitrare in romana direct pe site - filme hd 2019 si 2020 au vizionare gratuita.


  Filmesubtitrateonline.net > Anna Karenina (1935) Online Subtitrat

  Anna Karenina (1935) Online Subtitrat Film Online

  Dramă,Romantic,
  Anna Karenina (1935) Online Subtitrat Online Subtitrat
  Titlu:
  Anna Karenina (1935) Online Subtitrat
  Genul:
  Dramă,Romantic,
  Rating:
  8/10
  An apariție film:
  1935
  Limba:
  StreetDance 2 are subtitrare in romana subtitrat în Limba Română

  Advertisment

  “Anna Karenina” este considerat cel mai mai cinematografic roman al lui Tolstoi. Intr-adevar, numeroase adaptari ale romanului au tot fost realizate de-a lungul timpului, in diverse tari si limbi. Insa cea mai buna versiune este tot prima. Anna Karenina (1935) s-a bucurat de o productie grandioasa, in stil hollywood-ian si a avut cea mai potrivita distributie dintre toate.
  Greta Garbo s-a potrivit de minune rolului, pentru ca era frumoasa si plina de gratie, avea varsta potrivita, in plus aducea tocmai accentual strain cautat. De asemenea, ea era o actrita talentata, care a reusit sa-si mentina statutul, in ciuda aparitiei sunetului in lumea cinematografiei.
  Bineinteles ca grandiosul roman al lui Tolstoi nu a putut fi ecranizat, fara a suferi eliminari substantiale de scene. Astfel, Levin (Gyles Isham), eroul principal al romanului devine un eprsonaj minor in film, acelasi lucru intamplandu-se si cu sotia sa, Kitty.
  Totul se concentreaza in jurul povestii de dragoste dintre Anna si Voronsky.
  Cu toate acestea, spiritul romanului ramane intact, iar atat personajele cat si povestea nu sufera cosmetizari hollywood-iene.